Idén is lesz KELLO stand az Educatio szakkiállításon

Ismét megrendezik az oktatási piac legnagyobb seregszemléjét, az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítást Budapesten, a rendezvényhez ez évben is kiállítóként csatlakozott a Könyvtárellátó Nonprofit Kft.  A 2015. január 22-24 között, a SYMA rendezvényközpontban tartandó szakkiállításon a felvételizőkön kívül, a pedagógusok és intézményvezetők értesülhetnek a szakma újdonságairól, a taneszközök és módszerek korszerűsödéséről.

Tanszer és taneszköz témában keresse a KELLO-t

Az immáron 15. alkalommal megszervezendő, ingyenesen látogatható börzén a felsőoktatási intézmények mellett tankönyvkiadók, taneszközgyártók és forgalmazók, külföldi egyetemek, nyelviskolák, szakképző intézmények és oktatással foglalkozó kutatóintézetek is bemutatják kínálatukat.
A Könyvtárellátó Nonprofit Kft., ahogyan 2014-ben úgy idén is bemutatja - az általa forgalmazott - a XXI. századi oktatásban használatos, illetve ajánlott taneszközöket és tanszereket. A KELLO, az általa berendezett standon a legújabb oktatási segédeszközök mellett, a kulturális fejlesztő termékek széles választékát is bemutatja majd.

Számos hasznos információ forrása lehet a kiállítás
Az eseményre kilátogatók, olyan intézmények és vállalatok képviselőivel, szakembereivel is találkozhatnak, akik meghatározó szerepet töltenek be a magyar oktatás fejlődésében. Az ingyenes kiállításon a felvételiző diákok egy időben, egy helyen tájékozódhatnak csaknem 50 felsőoktatási intézményről. Az egyetemek, főiskolák képviselőitől és jelenlegi hallgatóitól megtudhatják a legfrissebb és legfontosabb információkat a képzési rendszerről, a szakokról, a felvételi esélyekről és lehetőségekről, valamint a tanulmányi és szociális juttatásokról, a kollégiumi elhelyezésről. De kérdezhetnek akár az intézmények nyújtotta szabadidős tevékenységekről is.
A hazai oktatási piac legnagyobb seregszemléje a felvételizőkön kívül, a pedagógusok és intézményvezetők számára is egyedülálló lehetőséget biztosít, hiszen értesülhetnek a szakma újdonságairól, a taneszközök és módszerek korszerűsödéséről.

A kísérő programok sem adnak okot az unalomra
A standokon kívül színvonalas szakmai programok és előadások is várják az iskolák tanárait és vezetőit, illetve az oktatás különböző területein érdekelt cégek - mint kiállítók - képviselőit. Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is több tízezres látogatószámra lehet számítani.