A nagy orosz szerelemkönyv

A világ legnagyobb szerelem-könyve készül Oroszországban, amelynek szerkesztésében bárki részt vehet.

Makszim Bicskov ötletgazda és szervező szerint ez lesz a Föld legnagyobb szerelmi könyve, amibe bárki elküldheti szerelmi vallomásait, hogy azokat összegyűjtve tárják a világ elé.
A szervezők elsősorban Oroszországból várják a szerelmes megnyilvánulásokat, gyakorlatilag minden megkötés nélkül, a fő követelmény mindössze az, hogy érzelmes, őszinte vallomás legyen valaki iránt.
Az ötlet születését azzal indokolta Bicskov, hogy az emberek szinte csak és kizárólag negatív hírekkel találkoznak, ezért szükség lenne egy pozitív pólusra is. Bicskov szerint pedig a szeretetnél és szerelemnél nincs pozitívabb.
Terveik szerint készül majd nyomtatott változat is a kötetből, így minden szerző – azaz vallomást beküldő – hozzájuthat egy-egy példányhoz.
Aki szeretne részt venni a valóban példa nélküli projektben, annak nincs más dolga, mint regisztrálni a letterlove.ru oldalon – ami egyelőre csak orosz nyelven érhető el – és bemásolni a fiók mélyén, vagy éppen telefonban, merevlemezen lapuló szerelemes vallomásokat.