Nyárnyitó akció

A gyermeknaphoz közeledve nagyszabású nyárnyitó akciót indított a Könyvtárellátó Nonprofit Kft. A kezdeményezés keretei között  kedvezményes vásárlási lehetőséget kínálnak a Kelló Infopontok.

A Könyvtárellátó Nonprofit Kft. a közelmúltban valamennyi megyeszékhelyen megnyitotta a KELLO Infopontokat, ügyfélszolgálatként és üzletként is funkcionáló irodáit. Az Infopontokon mind az intézményi vásárlók, például iskolák, könyvtárak, mind a magánvásárlók, intézhetik beszerzéseiket, vásárlásaikat, de tanácsadással, ügyintézéssel, a megrendelések személyes átvételének lehetőségével is várják az ügyfeleket. A kínálatban a könyvek, tankönyvek és taneszközök széles választéka, valamint szakkönyvek és fejlesztő játékok is megtalálhatók.
A Nyárnyitó akció keretei között szótárak, nyelvkönyvek, idegen nyelvű könyvek 15%-os kedvezménnyel, magyar nyelvű könyvek és térképek 20%-os kedvezménnyel, taneszközök és játékok pedig 15 és 25 % közötti kedvezménnyel kaphatók. Tankönyvekre ebben az akcióban nincs külön kedvezmény, és természetesen az akció más akcióval nem összevonható.
A nyárnyitó kedvezményeket június 30-ig, illetve a készlet erejéig lehet igénybe venni.
Javasoljuk, látogasson el a KELLO Infopontokra, ahol igényes környezetben, és ez alkalommal rendkívül kedvező árakon vásárolhatja meg a családi nyaraláshoz szükséges könyveket és játékokat.