Diákmunka könyvek között!

Még egy hónap van a nyárból, töltsd hasznosan! – javasolja a Könyvtárellátó Nonprofit Kft hirdetménye, amely raktári munkát kínál fiataloknak az ország több pontján.

A KELLO tájékoztatása szerint sok dák jelentkezett nyári munkára a cégnél, és talán még többen lehetnek azok, akik szívesen élnének a lehetőséggel. A KELLO vezetése ezért úgy döntött, nyilvános hirdetményben kínál nyári munkalehetőséget azoknak a fiataloknak is, akik szívesen egészítenék ki zsebpénzüket ilyen módon, de nem regisztráltak a diákszövetkezetekhez, nem tudják, hogyan, miképp léphetnek kapcsolatba a Könyvtárellátóval.
A felhívás szerint akár azonnal kezdheti a munkát az, aki kedvet érez egy komoly fitneszprogrammal is felérő raktári anyagmozgatáshoz. A munka egyébként precizitást, odafigyelést és állóképességet igényel, a feladat pedig nem más, mint könyvek válogatása, dobozolása, no meg persze cipelése. Az erőfeszítésért cserébe azonban komoly bérezésre számíthatnak a diákok, hiszen a bruttó 600 forintos órabérből a nyár utolsó heteiben még egészen komoly bulikat lehet összehozni.
Persze az tény, hogy ezért a pénzért igen korán kell kelni, vagy nagyon későn lehet ágyba kerülni. A két műszakos helytállás reggel hattól délután kettőig, vagy kettőtől este tízig tart.
Jelentkezni azonban csak az tud, aki nappali tagozatos tanuló és már elmúlt tizenhat éves. Az is előny, ha a vállalkozó kedvűek Budapesten, Budaörsön, Törökbálinton, Mályiban, Mátészalkán, Szolnokok vagy Celldömölkön laknak, mert ezeken a településeken kínál munkát a cég.

Akinek kedve támadt a jól fizetett könyvrakodáshoz, az a diakmunka@kello.hu e-mail címre küldheti el személyes adatait, elérhetőségét, és azt, hogy melyik raktárban, melyik műszakban tudna dolgozni!