42. Képregénybörze, meg minden

Zsúfolt vasárnap vár ránk. Azt persze mindenki tudja, hogy október tizenharmadikán ér véget az őszi Margó Fesztivál, ezért, akinek nem volt előbb ideje, az ekkor már mindenképpen el kell, hogy menjen a Várkert Bazárba. Azt is mindenki tudja, hogy lesz önkormányzati választás, bár a szavazás csak néhány percet vesz igénybe… De ott van még a vasárnapi képregényfesztivál is. Kihagyhatatlan program.

Kép forrása

Ez alkalommal a 2019 évi utolsó, Douglas Adams szellemét idézően a 42. Képregénybörze vár ránk. Hogy megtudjuk-e az élet értelmét (meg mindent), abban egyelőre nem lehetünk biztosak, de abban igen, hogy érdemes lesz szétnézni a Fasori Evangélikus Gimnáziumban, (1071 Budapest, Városligeti fasor 17-21.) ahol ez alkalommal helyet kapott a rendezvény. 
Mivel a helyszín új, érdemes megírni itt is, hogy a börze kirakodó asztalai az épület földszintjén és első emeletén lesznek, jobbára a termekben, a folyosókon csak végszükség esetén. Ez azt is jelenti, hogy a szokásos zsúfoltság talán most nem lesz olyan nyomasztó. 
A bejárat mellett közvetlenül van az 1-3. terem, ezekben találhatjuk majd meg a kiadói standokat. A többi asztalnál a gyűjtők és rajongók árusítják majd felszaporodott kollekciójuk megunt darabjait. 
A börze tízkor nyit és háromig tart, előtte, utána még lesz idő szavazni. A belépő ugyanúgy, mint máskor, 500 Ft/fő.
S, ha más Douglas Adams szóba került: a szervezők szerint most biztosan nem kell vinni törülközőt!