Húsz Star Wars kötet jön!

Egy húsz könyvből álló sorozattal bővül a Csillagok háborúja világa. A hetedik mozifilm előtt ugyanis a Disney számos új történettel készül a rajongóknak. A sztorikban újra a klasszikus szereplőkkel találkozhatnak az olvasók.

Az, hogy az erő hamarosan velünk lesz, már tudjuk egy ideje, hiszen év végén érkezik a Csillagok háborúja folytatása a hetedik résszel. Rajongók milliói várják már a napot, amikor beülve a moziba megnézhetik a legújabb Star Wars filmet. Előtte azonban a jogtulajdonos Disney még felrázza, vagy éppen ráhangolja a közönséget a következő történetre. Egy húsz könyvből álló sorozatban mutatja ugyanis be a hatodik és a hetedik epizód közötti eseményeket. A tervek szerint minden sztoriban lesz majd egy-egy utalás a hetedik részre. Ezt azonban az íróknak úgy kell tálalniuk, hogy igazán ne fedjék fel az igazi jelentésüket, árulta el mindezt Andrew Sugerman, a Disney Publishing Worldwide ügyvezető alelnöke.
Egy-két címet azonban közölt a Disney, így az már biztos, hogy a rajongók megismerhetik majd Luke Skywalkerrel a Jedi fegyvere, Han Soloval a Csempész futása valamint A galaxis hajói vagy az Elveszett csillagok című történeteket.