IMPRESSZUM

Könyvkultúra Magazin
konyv.kello.hu/magazin

Kiadja:
Könyvtárellátó Kiemelkedően Közhasznú Nonprofit Kft.
Ügyvezető igazgató: Tőczik Zsolt

Cégjegyzék száma: 01-09-884688
Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal nyilvántartási száma: C/003142
Adószáma: 18066328-2-42

Szerkesztőség:
1143 Budapest, Ilka u. 31.
Telefon: 30/732-1611
E-mail: magazin@kello.hu

Felelős kiadó: Bakos Erika
Főszerkesztő: Rácz András
Felelős szerkesztő: R. Gergely András

A Könyvkultúra Magazin oldalain található tartalom a Könyvtárellátó Kiemelkedően Közhasznú Nonprofit Kft. tulajdonát képezi.  
A kiadó előzetes és írásos hozzájárulása nélkül tilos a portál egészének vagy részeinek feldolgozása és értékesítése. Az oldal tartalmának egyes részeit a felhasználó kizárólag magánfelhasználás céljából merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja. Ezen részek további felhasználása, sokszorosítása, terjesztése, adatbázisban történő tárolása, letölthetővé tétele, kereskedelmi forgalomba hozatala szigorúan tilos. A Könyvkultúra Magazin oldalai teljes egészében szerzői jogvédelem alatt állnak.
A Könyvkultúra Magazin értesüléseit, írásait kizárólag egyértelmű, minden közlésnél feltüntetett hivatkozással lehet átvenni.

Adatvédelem

A Könyvkultúra Magazin meglátogatása, olvasása, megtekintése nem jár semmilyen regisztrációval, ezért személyes adatokat sem gyűjtünk vagy tárolunk.


Statisztikai célból azonban anonimizált, általánosított adatokat gyűjt számunkra a Google Analytics rendszere. Semmilyen személyes adatot nem továbbítunk a Google Analytics rendszere felé, az Ön IP címét is csak anonimizálva (az IP cím utolsó része nem kerül elküldésre; további információk: https://support.google.com/analytics/answer/2763052?hl=hu). Emellett a Google Analytics rendszere a következő adatokat gyűjtheti:
    Számítógép / mobil eszköz, operációs rendszer, böngésző adatai
    Képernyőfelbontás
    Ország, város (pontos lokáció beazonosítására nincs lehetőség)
    Ön által megtekintett aloldalak URL-jei
    A honlapunkon eltöltött idő
Ezeket az összesített adatokat arra használjuk, hogy jobban megismerjük az oldalunk látogatóinak szokásait, mely termékek, cikkek, videók, szolgáltatások népszerűek, milyen fejlesztéseket hajtsunk végre a jövőben.
Ezeknek az adatoknak a kezelője a Google. A Google adatvédelmi irányelveiről itt olvashat többet: https://policies.google.com/privacy?hl=hu

Az informatikai rendszereink védelme érdekében és/vagy az esetleges hibák kizárása miatt a honlap meglátogatásakor eltároljuk olvasóink IP címét, és a megtekintett oldalak URL-jét a webszerverünkön. Ezeket az információkat nem továbbítjuk harmadik fél részére, és csak a webszervert üzemeltető rendszergazdák férhetnek hozzá. Ezek az adatok automatikusan és véglegesen törlődnek a rendszerből 3 hónap után

Az egyes tartalmainkban további külső szolgáltatók által biztosított tartalmak kerülhetnek beágyazásra, például Facebook videók, galériák, Instagram képek és YouTube videók. Ezen szolgáltatók felé sem továbbítunk semmilyen adatot; a szolgáltatók saját maguk részére statisztikai célból anonimizált adatokat gyűjthetnek.
Az általunk használt külső szolgáltatók adatvédelmi elvei:
YouTube: https://policies.google.com/privacy?hl=hu
Facebook: https://www.facebook.com/about/privacy/update
Instagram: https://help.instagram.com/519522125107875?helpref=page_content

Az önről tárolt adatokat bármikor megtekintheti, kérheti javítását, vagy kérheti törlését. Ilyen esetben, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a magazin@kello.hu email címen.