A Déli Végek vége

Egy hét múlva már megtalálható lesz a hazai könyvesboltok polcain Jeff VanderMeer egyre népszerűbb trilógiájának az utolsó, befejező része. Szeptember másodikán jelenik meg ugyanis a Fantomfény című kötet nálunk.

Az Expedíció és a Kontroll után érkezik egy hét múlva Magyarországra is Jeff VanderMeer Déli Végek-trilógiájának harmadik és egyben utolsó része. A kötet a tengerentúlon már egy hete kapható, de nem sokkal később már nálunk is olvashatják az egyre népszerűbb író X Térségben történő rejtélyes történeteit a rajongók.
A Fantomfény című kötetben az X Térség felfedi titkait, de azok jelentősége és következményei még mélyebbek és ijesztőbbek az eddigi bizonytalanságoknál. Az előzetes ígéretek szerint a trilógia befejezése egy hátborzongató, elgondolkodtató és izgalmas történet.
A sztori nemzetközi elismerése mellett ráadásul a közelmúltban az Entertainment Weekly még egy magyar vonatkozását is kiemelte a sorozatnak, méghozzá a legnépszerűbb szórakoztató lap beválogatta a legjobb nemzetközi borítók közé a Déli Végek-trilógiájának magyar változatát.