A csillagoknak kedvez a Könyvkultúra Magazin

A tavaszi napéjegyenlőség, illetve a nemzetközi boszorkányünnep alkalmából idén is lesz EZO-KÓDEX.
A tavaly nagy érdeklődést kiváltó programot idén is a csillagok állása szerinti legkedvezőbb időpontban tartja a Könyvkultúra Magazin szerkesztősége. A 2016. március 21. (hétfő) 18.00 órai kezdettel rendezendő eseményre a mágikus kultúra, illetve a természetgyógyászat több területéről is érkeznek előadók, akikkel Rácz András a Könyvkultúra Magazin főszerkesztője beszélget majd.
A belépőjegy ára idén is 2000 forint, melyből 1000 forint levásárolható a Kódex Könyváruház könyvkínálatából. A kedvezményes belépő áráért az érdekes beszélgetések, izgalmas elemzések mellett a Créme de la pop zenekar instrumentális koncertjét is meghallgathatják az érdeklődők.
Na, de lássuk, hogy milyen szemszögekből nézhetjük át sorsfeladatainkat, jövőnket a napéjegyenlőség alkalmával.


Sorsunk és a számjegyek
Németh Ágnes természetgyógyász, számmisztikustól már a tavalyi eseményen megtudhattuk, hogy a számmisztika az önismeret eszköze. Megismerhetjük általa, hogy mi végre születtünk a Földre, mi az isteni küldetésünk, amit végre kell hajtanunk. Az ősi számmisztikai rendszer, amit Pitagorasz is használt 1-től 10-ig írja le az emberi fejlődés lépcsőit.
A számmisztika lehetőséget nyújt arra, hogy születési dátumunk és nevünk segítségével betekintést nyerhessünk ebbe az ősi misztériumba és megláthassuk, hogy mi az a picinyke részlet, amit nekünk ebből az egészből fel kell vállalnunk. A számmisztika hívei hiszik, hogy az emberiség nagy részének az a problémája, hogy más szerepet akar játszani, mint ami valójában a sajátja. Vélik, hogy ez az, ami beteggé és boldogtalanná teszi őket.
Ágnes idén is várja a módszerre, illetve a sorsfeladatukra kíváncsiakat. Ezért, ha szeretné, hogy március 21-én személyes mondja el ezeket az információkat Önnek, akkor a magazin@kello.hu e-mail címre írja meg nevét és születési idejét (pl.: Olvasó Anna 1985. 05. 21.) legkésőbb 2016. március 18-ig. (Amennyiben leadja adatait, de mégsem tud részt venni a program, azt kérjük, hogy idejében jelezze.)

Egészségmegőrzés

Mestyanek Linda kineziológus is tiszteletét teszi 21-én. Addig is egy rövid összefoglaló e területről: a kineziológia pedagógiai és pszichológiai elemeket is tartalmazó készség-, képesség-, és személyiségfejlesztő, prevenciós jellegű, holisztikus rendszer (vagyis megelőző, a test-lélek-szellem egységét figyelembevevő módszer). Hatékonyan befolyásolja a test energiaáramlását, az érzelmi stresszek feloldásával energetikai egyensúlyt hoz létre a testben, s aktivizálja annak öngyógyító mechanizmusát.
Manuális terápiára, a kínai gyógyászatra és a pszichoterápiás ismeretekre épülő, az izmok működésében mintegy „elraktározódott” élmény- és „sérülésbenyomatok” felderítésével foglalkozó speciális egészségmegőrző és gyógyító rendszer.

Csillagbölcselet

Természetesen nem maradhat ki az asztrológia sem, mely a csillagok ismeretén alapul elsősorban. A „lógia”, vagyis a logosz a teremtő ige. Az asztrológia tehát a csillagok ismeretének segítségével történő alkotás, teremtés ősi tudománya.
A szintén egyre ismeretebb asztrozófia inkább a „belső”, míg az asztrológia inkább a „külső” megjelenése a mágikus csillagismeretnek. Azonban a kettő együtt alkot teljességet. Ezért meghívott vendégünk Bognár Irén asztrológus és asztrozófus is egyben. Segítségével betekintést nyerhetünk a csillagszimbólumok jelentésébe és az időszámításunk előtti időkre visszavezethető bölcsességekbe.