Segítse feltérképezni a könyvpiacot!

Könyvolvasási és könyvvásárlási szokásokról végez kutatást a TÁRKI Társadalomkutatási Intézet, melyben önkéntes és anonim módon lehet részt venni július 31-ig.

Kép forrása

A TÁRKI Könyves Kutatás 2020 címmel meghirdetett kutatás a Petőfi Irodalmi Ügynökség megrendelésében, és a Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülete (MKKE) támogatásával valósul meg, melyben bárki részt vehet, aki betöltötte tizennyolcadik életévét. 

A szervezők szeretnék, ha minél többen jelentkeznének annak érdekében, hogy megfelelő és reprezentatív képet kapjanak a könyvolvasási és könyvvásárlási szokásokról, ezzel segítve a piac és a fogyasztói igények feltérképezését.

Az online kérdőív kitöltése mindössze tíz percet vesz igénybe, a kérdések megválaszolására július 31-ig van lehetőség. A kutatásban való részvétel önkéntes és anonim, a szervezők továbbá biztosították, hogy a válaszadókról semmiféle beazonosítására alkalmas információkat nem gyűjtenek vagy őriznek meg, de az e-mail cím megadásával lehetőséget biztosítanak későbbi kutatásaikban való részvételre.
A kérdőív ezen a linken érhető el.