Megérkeztek a tankönyvek az iskolákba

MEGJELENT: 2017. augusztus 31. | SZERZŐ: Rácz

A Magyar Posta tájékoztatása szerint határidőre megérkeztek az iskolákba a tankönyvek, amelyeket több mint ezerhétszáz településre, mintegy négyezer egyszáz iskolába szállítottak ki augusztusban.

A Könyvtárellátó Nonprofit Kft. ebben az évben is a Magyar Posta Zrt.-t bízta meg, hogy Magyarország összes általános-, közép- és szakiskolájának juttassa el a tankönyveket – olvasható a közleményben. A kiszállításnak augusztus folyamán kellett megtörténnie, és az iskolák előre egyeztetett időpontban várták az érkező tankönyvcsomagokat. Így az iskolai tankönyvfelelősöknek volt idejük felkészülni a tankönyvek szétválogatására, kiosztására. 
A közlemény szerint a Magyar Posta határidőre eljuttatta ezerhétszáznegyvenhat településre, négyezerszázhárom iskolába a csaknem tizenkétmillió nyolcszázezer tankönyvet. Ahhoz, hogy ezt a logisztikai feladatot sikeresen teljesíteni tudják, naponta száznyolcvan, százkilencven iskolába kellett elvinni és átadni a tankönyveket.
Természetesen idén is van lehetőség az iskolák által jelzett esetleges hiány pótlása, illetve a reklamációk kezelésére. A pótkiszállítás szeptemberben lesz.
Megosztás

Egypercesek

Vezesd még egyszer…

Vezesd még egyszer…

Kortárs és ősmagyar mezsgye találkozása

Gyilkos divat

Elragadóan ijesztő felsorolás, csodálatos illusztrációkkal

Átadták a Balassi-emlékkardokat

A rangos irodalmi díjat minden évben egy magyar költő és egy külföldi műfordító kapja

Laszlo a halál angyala nyomában

A doktor ellenségei és a gyilkos semmit és senkit sem kímélnek…

A bilincs a szabadság legyen

Egy több, mint fél évszázadon át tartó szerelem

Feliratkozás a hírlevélre

Email