Egyedi kedvezmények, nyitási akciók Pécsett

A Könyvtárellátó arról tájékoztatja a tankönyvfelelősöket, könyvtárosokat, illetve pécsi, baranyai partnereit, hogy a KELLO pécsi Infopontja december 1-jétől új helyen várja kedves vásárlóit. A december 1-én, hétfőn tartandó megnyitó alkalmából egyedi kedvezményekkel, nyitási akciókkal várják régi és új vásárlóikat a KELLO munkatársai.

A pécsi KELLO Infopont eddigi helyéről, a Szent Mór utcából, egy sokkal tágasabb, sokkal frekventáltabb helyet kapva költözik a Ferencesek utcájába, a 48. szám alá.
Ahogyan a KELLO valamennyi kirendeltségén, úgy Pécsett is lehetőség van a Könyvtárellátó webshopjában rendelt könyvek, taneszközök átvételére. A webshop.kello.hu címen elérhető internetes áruház pedagógusoknak, iskolai, települési, és intézményi könyvtáraknak, illetve szülőknek és diákoknak is lehetőséget biztosít, hogy a számukra fontos tankönyveket, szakkönyveket és egyéb segédkönyveket beszerezhessék. Emellett a tankönyvekkel kapcsolatos teljes körű ügyintézésre és általános tájékozódásra is van mód.
Könyvtárellátó Nonprofit Kft. ügyfélszolgálati kirendeltségei az ország összes megyeszékhelyén megtalálhatóak. Az üzletek általános nyitva tartással rendelkeznek, hétfőtől péntekig 08.00 órától 18.00 óráig, szombaton pedig 08.00 órától 14.00 óráig. A KELLO-Infopontokban készpénzes és bankkártyás fizetés mellett, többféle utalvánnyal is lehet vásárolni.