Kulináris Kódex

Jövő hét pénteken, azaz február 27-én este 18.00 órától várja a Könyvtárellátó a gasztronómia, pontosabban a fánkok szerelmeseit. A Könyvtárellátó fővárosi üzlete, a Kódex Könyváruház (1054 Budapest, Honvéd utca 5.) alakul át pár órára a kulináris élvezetek helyszínévé – a tervek szerint inkább hagyományteremtő, mint rendhagyó módon.

Milyen versenyre?

Az eseményre történő belépőt, mely 1500 forintba kerül, bárki kiválthatja házi készítésű fánkkal, lekvárral vagy pedig valamilyen párlat, likőr benevezésével a versenyre.
Azok között ugyanis, akik házi sütésű fánkkal váltják meg belépőjüket a színes programokkal tűzdelt eseményre, értékes nyereményeket sorsol ki a Könyvtárellátó. Az értékelés joga leginkább a közönségé – tehát a csemegézés megengedett, sőt ajánlott – illetve a meghívott szakemberé – Bezselics Ildikó, újságíró, gasztroblogger személyében.

Két cica, rengeteg szakácskönyv

A bloggerrel –, aki természetesen otthon hagyja két cicáját, viszont magával hozza gasztronómiai tudását és elbűvölő személyiségét – az est folyamán Rácz András, a Könyvkultúra online magazin főszerkesztője beszélget majd a farsangi fánk csínjáról-bínjáról.
A két cica konyhája blog népszerű szerzőjének első könyve, a Receptek a két cica konyhájából megvásárolható a helyszínen, egyúttal dedikáltatható is lesz. E lehetőséget különösen azok használhatják majd ki, akik a belépőjegyet nem váltották meg fánkkal, illetve egyéb finomsággal. Az 1500 forintos belépőből ugyanis 1000 Ft. levásárolható a Kódexben, ahol ezen az estén minden szakácskönyvet 20% árengedménnyel kínál az áruház.

Kódex Könyváruház – Egy adag fánk!

A két fánk közötti hangulatról Csobot Adél gondoskodik majd, akit ezúttal a Créme de la pop kísér. A népszerű énekesnő és a ’90-es évek magyar pop slágereit swing stílusban feldolgozó zenekar garantálja a jó hangulatot, hiszen ilyen körülmények között bizonyára mindenki szívesebben kóstolgat fánkokat.
Tehát legyen az bármilyen, színes-, mázas-, töltött- vagy éppen csörögefánk – hozd magaddal, tudj meg róla többet, beszélgess róla és töltsd el kellemesen a péntek estédet egy olyan társaságban, ahol garantáltan közös az érdeklődésetek.
Írd fel: Február 27. 18 óra, Kódex Könyváruház – Egy adag fánk!