Szexoktatás után Emily Bronte

MEGJELENT: 2020. május 28., csütörtök | SZERZŐ: László T. András

A csodás Emmy Mackey, a Szexoktatás című sorozat főszereplője játssza Emily Bronte írónőt, az Üvöltő szelek szerzőjét egy új életrajzi filmben, mellyel Frances O'Connor színésznő rendezőként debütál.

Kép forrása

A The Hollywood Reporter értesülése szerint a szereplők között van Joe Alwyn, Fionn Whitehead és Emily Beecham is. Alwyn alakítja majd Bronte szerelmét, Whitehead az írónő bátyját, Branwellt játssza, Beckham pedig Emily nővérét, Charlotte Brontét, aki szintén író volt. 
Az Üvöltő szelek című romantikus regény az 1800-as évek közepén jelent meg először nyomtatásban. O'Connor, a Mansfield Park sztárja maga írja az írónő életéről szóló film forgatókönyvét, és ez lesz első rendezése is. A rendezőnő elmondta, hogy izgatottan várja a forgatást a tehetséges, fiatal, intelligens stábbal. „A története egy fiatal nőről szól, aki merte alakítani az életét, felvállalta igazi természetét a következmények ellenére is” – fogalmazott O’Connor. 
A forgatás 2021 elején kezdődik Yorkshire-ben. A produceri feladatokon David Barron, Piers Tempest és Jo Bamford, a Tempo Productions munkatársai osztoznak Robert Connollyval és Robert Pattersonnal, akik az Arenamedia produkciós céget képviselik.
Megosztás