Bartók-rajongók mesekönyve

MEGJELENT: 2019. június 6., csütörtök | SZERZŐ: Gábor Bálint

Zenerajongók számára kínál különleges mesekönyvet a Naphegy Kiadó. Mészöly Ágnes az öt és tíz év közöttieknek írta meg Bartók Béla életét, mert úgy véli, a híres zeneszerző kitartása és lenyűgöző életútja miatt értékes példakép lehet a gyerekek számára.

Kép forrása

Ha Ön, Tisztelt Olvasó, véletlenül éppen Bartók-rajongó, és mindenképpen azt szeretné, hogy gyermeke is az legyen, nincs jobb választása, mint A fiú, akit elvarázsolt a zene.
Olyan kötet készült ugyanis, amely gyerekeknek, felnőtteknek egyaránt izgalmas, zenetörténeti kalandot kínál. Mészöly Ágnes és Bertóthy Ágnes mesekönyve az Ünnepi Könyvhétre jelenik, így hamarosan belelapozhat minden érdeklődő.  
Érdemes idézni a fülszöveget: „A kisfiút, akit Bartók Bélának hívtak, elvarázsolta a zene. Azt akarta, hogy mások is megismerjék azt az örömöt, amit a hangok harmóniája nyújt. A kisfú, akit első fellépése után csokorba kötött édességgel leptek meg a barátai, később beutazta Európát és Amerikát, koncerteket adott a világ nagyvárosaiban”
A mesekönyvet Bertóthy Ágnes korabeli fényképek alapján illusztrálta. 
A kötet a szerzők szerint felnőtteknek is szól, sőt a történethez kapcsolódóan zenehallgatási tippeket is kínál az olvasónak.
Megosztás