Képregényes különlegesség

MEGJELENT: 2016. szeptember 30., péntek | SZERZŐ: Gergely András

A szervezők és a rajongók egyre lelkesebb készülődése mellett alakul az őszi Képregénybörze kínálata. A rendezvény október 16-án, délelőtt tíz órától délután tizenöt óráig várja majd a látogatókat.

A közelgő őszi Képregénybörze egyik nagy erénye, hogy azt ez alkalommal nem a szokásos, de szűkössége miatt sokak által ezerszer is a pokolba kívánt kispesti helyszínen, hanem új térben, a Váci út 45. szám alatti irodaházban szervezi meg a házigazda, a Kingpin Kiadó.
A belépő a szokásos ötszáz forint lesz fejenként, de aki árusítani is akar, annak előzetesen be kell jelentkeznie a marvelplusz@gmail.com címen. Az asztalok 140 x 90 cm méretűek, a kis kerek asztalok pedig 90 cm átmérőjűek lesznek Asztalok ára 1500, illetve 1000 Ft.
A nagy újdonság azonban az, hogy a szervezők a látogatók között összesen négy belépőt (kettőt 19-re, kettőt 20-ra) sorsolnak ki a november 19-20-án tartandó Bécsi Képregénybörzére. Érdemes tudni, hogy a bécsi börze az utóbbi években átalakult amolyan képregényfesztivállá, meghívott vendégekkel és előadásokkal. Az egyik sztárvendég a nemzetközileg is ismert (a képen látható) cosplayer, Yaya Han, a másik a Trónok harcából ismert Hodor.
Aki szeretne részt venni a bécsi képregényes eseményen, annak nincs más dolga, mint a hazai börzén kapott jegyére ráírni a nevét és az e-mail címét, majd bedobni a jegyárusító asztalon kihelyezett dobozba.
Sok szerencsét!


Megosztás

Egypercesek

Csúcsra jár a MEK

Csúcsra jár a MEK

Az előző évihez képest 30 százalékkal emelkedett a nemzeti könyvtár által üzemeltetett online felület olvasottsága

Cserepont szolgáltatást indított az FSZEK!

Még ha nem is vagyunk kint a vízből, de örömhír, hogy újra lehet könyveket kölcsönözni, hála a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár eszes megoldásának

Kürti László Balassi Bálint-emlékkardot kapott

Az irodalmi elismerés másik idei díjazottja Ross Gillett ausztrál költő, műfordító

A képíró, Szalay Lajos

„Ha két grafikus neve marad fenn a XX. századból az utókornak, az egyik én leszek, ha csak egy, akkor Szalay Lajos.”

Stephen King, a mecénás

Kifizeti a diákok által írt könyv mintegy kétmillió forintos kiadási költségét