Képregényes különlegesség

A szervezők és a rajongók egyre lelkesebb készülődése mellett alakul az őszi Képregénybörze kínálata. A rendezvény október 16-án, délelőtt tíz órától délután tizenöt óráig várja majd a látogatókat.

A közelgő őszi Képregénybörze egyik nagy erénye, hogy azt ez alkalommal nem a szokásos, de szűkössége miatt sokak által ezerszer is a pokolba kívánt kispesti helyszínen, hanem új térben, a Váci út 45. szám alatti irodaházban szervezi meg a házigazda, a Kingpin Kiadó.
A belépő a szokásos ötszáz forint lesz fejenként, de aki árusítani is akar, annak előzetesen be kell jelentkeznie a marvelplusz@gmail.com címen. Az asztalok 140 x 90 cm méretűek, a kis kerek asztalok pedig 90 cm átmérőjűek lesznek Asztalok ára 1500, illetve 1000 Ft.
A nagy újdonság azonban az, hogy a szervezők a látogatók között összesen négy belépőt (kettőt 19-re, kettőt 20-ra) sorsolnak ki a november 19-20-án tartandó Bécsi Képregénybörzére. Érdemes tudni, hogy a bécsi börze az utóbbi években átalakult amolyan képregényfesztivállá, meghívott vendégekkel és előadásokkal. Az egyik sztárvendég a nemzetközileg is ismert (a képen látható) cosplayer, Yaya Han, a másik a Trónok harcából ismert Hodor.
Aki szeretne részt venni a bécsi képregényes eseményen, annak nincs más dolga, mint a hazai börzén kapott jegyére ráírni a nevét és az e-mail címét, majd bedobni a jegyárusító asztalon kihelyezett dobozba.
Sok szerencsét!