Élete a játék

Életem a játék címmel jelent meg a minap Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázónk önéletrajzi könyve, melyben a klasszis karrierjéről, az olimpia győzelmekről és civil életéről is olvashatunk.

Kiss Gergely Életem a játék című több mint 300 oldalas kötetét Nedbál Miklós, Dobos Sándor és Serényi Péter szerzőhármas jegyzi Angyalossy Eszter szerkesztésében. A Libri Kiadó gondozásában megjelent könyv három fejezetben mutatja be a háromszoros olimpiai bajnok pályafutását és a sporton kívüli életét. Kiss Gergely a bemutatón elárulta, hogy a könyvvel szeretné bemutatni a vízilabda hátterét, a készüléseket, a hozzá kapcsolódó történeteket, a kemény munkát és a hozzájuk fűződő érzéseket is. Mindemellett pedig olyan sorsfordító események, dátumok is szerepelnek a könyvben, mint például a feleségével, Valkai Annával való megismerkedés, vagy a felnőtt válogatottság illetve Kemény Dénes szövetségi kapitányi kinevezése.
Az önéletrajzi kötetben megszólal több klasszis pólósunk is, mint Benedek Tibor, Kásás Tamás valamint természetesen nem hiányozhat belőle a korábbi szövetségi kapitány, Kemény Dénes sem.
A sporton túl pedig a könyv záró fejezetében Kiss Gergely civil életéből is elárul részleteket.
A hivatalos bemutatót követően egy közönségtalálkozóval egybekötött nyilvános ismertetőn is találkozhatunk a könyvvel és persze főszereplőjével is. Július 18-án, 16 órakor, a Margitszigeten, a Holdudvar étterem kertjében ugyanis Hajdú B. István beszélget majd Kiss Gergellyel, a kötetből pedig Csányi Sándor olvas fel részleteket.