KELLO INFOPONT áprilistól az ország 19 megyeszékhelyén!

A Könyvtárellátó Nonprofit Kft. (KELLO) az eddigi hét üzlete mellett áprilistól valamennyi megyeszékhelyen megnyitja KELLO Infopontokat, ügyfélszolgálatként és üzletként is funkcionáló irodáit.
A Kello eddig országosan hét városban (Budapesten a Kódex Könyáruházban, Szegeden a Kazinczy Ferenc Könyvesboltban, Zalaegerszegen, Pécsett, Debrecenben, Győrött, Miskolcon) várta az érdeklődőket tankönyvekkel kapcsolatos ügyintézéssel, illetve könyv, tanszer, taneszköz értékesítéssel. Áprilistól a KELLO immár Kecskemét, Békéscsaba, Székesfehérvár, Eger, Szolnok, Tatabánya, Salgótarján, Kaposvár, Nyíregyháza, Szekszárd, Szombathely és Veszprém városában is megnyitja irodáit.
A KELLO Infopontokon mind a magánvásárlók, mind az intézményi vásárlók, például iskolák, könyvtárak intézhetik beszerzéseiket, vásárlásaikat, de tanácsadással, ügyintézéssel, a megrendelések személyes átvételének lehetőségével is várják az ügyfeleket. A kínálatban a tankönyvek és taneszközök széles választék, valamint szakkönyvek, szépirodalom és fejlesztő játékok is megtalálhatók. A vásárlók többféle fizetési mód közül választhatnak, a készpénz, a bankkártya mellett hét féle utalványt is elfogadnak Az infopontok a jövőben rendezvényhelyszínként, közösségi térként, bemutatóteremként is funkcionálnak majd. Az üzletek késő tavasztól kora őszig a tankönyvellátás megyei bázisai lesznek, emellett egész évben széles könyv- illetve taneszköz kínálattal várják a vásárlókat, de a Kellopontokon a webáruházban rendelt termékek is átvehetők lesznek. Az infopontok a jövőben rendezvényhelyszínként, közösségi térként, bemutatóteremként is rendelkezésre állnak majd.

Javasoljuk, látogasson el a KELLO Infopontokra, ahol igényes környezetben kedvező árakon vásárolhat, és kényelmesen intézheti ügyeit!

.