Meseíró pályázatot hirdet a kávémárka

Meseíró pályázatot hirdet az INKA Gabonakávé. A lengyel márka kiírása elsősorban azoknak szól, akik szeretnek írni, és akiknek a fantáziavilág jelenti a kikapcsolódást. A pályázatokat Varró Dániel, József Attila-díjas költő értékeli majd, a legjobb történetek pedig belekerülnek az INKA saját kiadású mesekönyvébe, amely egyedi illusztrációkkal e-book formájában jelenik meg. 

Kép forrása

A koffeinmentes kávéalternatíva a cég állítása szerint bármikor fogyasztható, napszaktól függetlenül. Ha éppen lefekvés előtt támadna kedvünk „kávézni”, akkor is tökéletes választás. Ezzel függ össze az is, hogy a vállalat küldetésének tekinti felhívni a figyelmet arra, milyen fontos, hogy szánjunk megfelelő időt a kikapcsolódásra.  Ezúttal a meseíró pályázat kiírásával szeretné hangsúlyozni a kreatív énidő fontosságát.
A meghirdetett pályázatra a jelentkezők saját szerzésű, fiktív történettel nevezhetnek szóközökkel együtt minimum 2 500, maximum 10 000 karakternyi terjedelemben. Az alkotásokat háromtagú zsűri, köztük Varró Dániel, József Attila-díjas költő kreativitás, egyediség, tartalom, üzenet és megvalósítás alapján értékeli majd. 
A pályamunkákat 2018. december 16-ig lehet feltölteni erre a weboldalra található regisztrációs felületen.  Az első helyezett egy 50 000 Ft értékű ékszerszettel gazdagodik, de a legjobb tíz pályamű írója szintén ajándékcsomagban részesül. Emellett a nyertes történetek belekerülnek az INKA saját kiadású mesekönyvébe, amit illusztrációkkal e-book formájában publikálnak majd. 
A teljes pályázati kiírás itt érhető el.