Tömény zsenialitás

Vágási Feri, ahogy ígérte, tényleg beszállt az internetbe, nem is akárhogy! Aki mostanában meglátogatta a legnépszerűbb videómegosztó oldalt, nem akárkivel, pontosabban nem akármivel találkozhatott, ugyanis korunk egyik legikonikusabb szomszédjának megformálója, Nemcsák Károly a NuHeadzTV legújabb A vers mindenkié videójában Backstreet Boyst szaval. Igen. Nemcsák Károly Backstreet Boyst szaval. És hogy ennek a képletnek mi a végeredménye? Tömény zsenialitás. 

Kép forrása

A NuHeadzTV jó pár évvel ezelőtt indította útjára Vers mindenkié sorozatát, melyben híres színészek, művészek adnak elő prózai formában régi-új slágereket. Így került például feldolgozásra az UFO-Napolaj című nagysikerűje Csuja Imre-, vagy a Wellhello – Apu vedd meg nekem a várost című slágere Scherer Péter és Janklovics Péter előadásában, de hadd említsem itt meg a személyes kedvencemet, a Gálvölgyi Sándor által előadott Bulibárót is, ami valami egészen elképesztően lenyűgöző lett. Ezt az illusztris és egyébként nagy sikert arató sorozatát folytatta most, több év kihagyás után az alkotói csapat, talán mondhatom, hogy mindenki nagy örömére. 
A folytatás és a dalválasztás egyébként nem véletlen, hiszen az ikonikus banda nemrég jelentette be, hogy 2019-ben Budapestre érkezik koncertezni. Ennek apropóján a zenekar talán leghíresebb dalát, az Everybodyt szavaltatták el Nemcsákkal, méghozzá a Google fordítót segítségül hívva, csak hogy az amúgy is komikus helyzet, a furán kicsavart mondatokkal még viccesebb legyen. Egyelőre úgy tűnik a NuHeadzTV nagyot húzott, ugyanis két nap alatt már több mint hatvanhatezren nézték meg Nemcsák Mindenkiét, ez a szám pedig nagy valószínűséggel a többszörösére fog még nőni rövid időn belül.
Én is ajánlom mindenkinek, bár nehezen leírhatóak azok az érzések, amik az emberben keringenek miközben Nemcsák Károly szavalja a Google fordító által magyarrá tett Everybodyt, de a vidámság garantált! 
A videó IDE kattintva érhető el.