Iránytű a Balatonhoz

Most aztán senki nem mondhatja, hogy a nyáron azért hagyta ki a Káli-medence menő éttermeit, azért nem fedezte fel Balatonfüred környékének legjobb helyeit, Somogy rejtett kincseit, mert nem tudott róluk. Egyszerűen csak fogja a We Love Balaton címen megjelent ingyenes útikönyvet és mehet a legizgalmasabb irányokba.  

Kép forrása

A közelmúltban megjelent magazin régiókra bontott toplistákon, interjúkon, háttérinformációkon keresztül mutatja be a tó környékének legmenőbb éttermeit, borászatait, kulturális értékeit, túracélpontjait a legjobbnak ígérkező nyári programokkal együtt. 
A szerkesztők abban bíznak, hogy az útikönyv a Balaton-rajongóknak, és a környékkel még csak most ismerkedőknek is tartalmaz értékes információkat kínál.
A füzet hat régiót (Balatonfüred környéke, Káli-medence, Keszthely és környéke, Balatonboglár környéke és Siófók környéke) mutat be részletesen. A strandokat, éttermeket, borteraszokat, cukrászdákat, múzeumokat, építészeti érdekességeket bemutató listáink mellett interjúkban mesélnek saját tapasztalataikról a Kistücsök Étterem, a Villa Gréta Cukrászda vagy a Laposa- és a Jásdi borászat tulajdonosai.  
Az aktuális tudnivalók mellett az olvasók panorámát kapnak a Balaton sok fordulatot rejtő múltjáról is.
A kiadvány a magyar változat mellett angol és német nyelven is elérhető, legkönnyebben Balaton környékén a Tourinform-irodákban és szálláshelyeken található meg, de a kiadványban szereplő vendéglátóhelyeken is osztogatják. Aki még csak most tervezi a nyaralást, az Budapesten is rábukkanhat a füzetre, főleg olyan vendéglátóhelyeken érdemes keresni, ahol a nagytestvér, a We Love Budapest útikalauz is megtalálható.