Meglepetés Supermanről

Egy jubileumi képregény, az Action Comics 1000 előzetese szerint olyasmit tudhatnak meg a rajongók Supermanről, amit eddig nem gondoltak volna. 

Kép forrása

A Krypton bolygó pusztulásának utolsó túlélőjéről, Kal-Elről, azaz a mi szuperemberünkről rengeteg dolog kiderült már a képregény-történelemben. Megtudhatták a figyelmes olvasók, hogy hősünk a Napból nyeri erejét, iszonyú jó kondiban van, ráadásul sokkal lassabban öregszik, mint a földi emberek. 
De van még valami, amit nem tudott senki Supermanről…
Az Actions Comic 1000. számában igazi meglepetés derül ki. Érdekességkét érdemes elmondani, hogy az Actions Comic nem más, mint az igazi otthona szuperhősünknek, hiszen itt mutatkozott be 1938 nyarán a széria első számában. Szóval, ha valaki, akkor az Actions Comic alkotói biztosan mindent tudnak róla. És, ha már szóba hoztam az alkotókat, elmondom itt azt is, hogy a jubileumi füzetben olyan sztár-szerzők dolgoznak, mint Tom King, Clay Mann, Jordie Bellaire, John Workman, Dan Jurgens, Peter J. Tomasi, Pat Gleason, Marv Wolfman, és Brian Michael Bendis.
Nos, és a titok: Superman halhatatlan! 
Az április 18-án megjelenő történet szerint egy lehetséges jövőben a hős milliárd évek fog élni és amennyiben egy szupergonosz sem öli meg addig, akkor még a Föld elpusztulását is a saját szemével látja majd. A sztori szerint Lois Lane is szép kort ér meg, belőle intergalaktikus riporter lesz. Mindezt onnan lehet tudni, hogy az Of Tomorrow-ból öt oldalt már a Twitteren közzétettek.