Elit játszma pókerarccal

Több százmillió dollár cserélt gazdát Molly játékán, a huszonhat éves lány legexkluzívabb, illegális pókerversenyein. A bennfentes beszámolók alapján készült történet már olvasható magyarul is, de filmen is hamarosan érkezik.

Kép forrása

„Hollywood pókerhercegnőjének” igaz történetét dolgozza fel az Elit játszma című könyv, melyben Molly Bloom részletesen bemutatja, hogy hogyan is építette fel a világ egyik legexkluzívabb, illegális pókerbirodalmát. A történet bennfentes beszámoló a mértéktelenségről és a veszélyek vállalásáról, a csillogásról és a mohóságról, valamint arról, hogy hogyan cserélt gazdát sokszor százmillió dollár a játék során.
A pókerhercegnő felfedi, hogyan tett kockára mindent, hogyan szerzett hatalmas vagyont, és azt hogyan vesztette el az utolsó fillérig. Megismerhetjük azt is, amit eközben saját kárán megtanult.
A történet a 2000-es évek végén kezdődik, amikor a csinos Molly Bloom futtatta Hollywood legmagasabb beugrójú, legfelkapottabb pókercsatáit. Egy személyben ő volt a játék házigazdája, szervezője, népszerűsítője és lelke. Egy idő után olyan híre lett, hogy minden híresség be akart jutni hozzá, de csak keveseknek adatott meg, hogy belépjenek a szentélyébe.
Persze sokan elképesztő összegeket nyertek, de rengetegen hihetetlen pénzeket buktak. Közben Molly játéka egyre inkább a hírességek játéka lett. Celebeké, üzleti moguloké és milliomosoké. A kártyacsatákat természetesen fényűző környezetben zajlottak, közben Molly egyre másra ismerte meg a Hollywood elitjének táborát, titkaikkal és legkényesebb pletykáikkal együtt. A fényűzésnek és a csillogásnak azonban egy csapásra vége lett, Molly körül ugyanis összeomlott minden…
Moziban január végén lesz látható a pókerhercegnő története, míg könyvben már magyarul is olvasható.