Új kötetét dedikálja Schäffer Erzsébet

Schäffer Erzsébet Pulitzer-díjas újságíró a kortárs magyar irodalom egyik legszerethetőbb alakja egy újabb kötettel jelentkezik. A Hol vagy? címen megjelent történet drámai élethelyzetben lévő férfi és nő kapcsolatát mutatja meg az olvasóknak, az írónőtől megszokott hihetetlen őszinteséggel. 

Kép forrása

Schäffer Erzsébet az 1990-es évek elejétől a Nők Lapja munkatársa, aminek azóta is egyik legkedveltebb szerzője. A különleges találkozások és életmesék mestere, A Történetek útközben-kötetek és A kifutófiú szerelme írója idén újabb kötettel lepte meg olvasóit. A Central Könyvek gondozásában megjelent Hol vagy? olyan intim tartományokba viszi a cselekményt körülölelő érzelmeket, melyekről mai napig tabu beszélni – legalább is ilyen nyíltan.
„Soha annyira nem viselt meg írás, mint ennek a könyvnek minden mondata. Soha nem meséltem olyan természetű intimitásokról, mint ebben a könyvben. Vegyék kezükbe óvatosan, és szorítsanak nekünk” – mesélte a szerző, de korábbi műveiből ismert őszintesége ezúttal sem akadályozta a könyv természetes alakulását. 
Schäffer Erzsébettel november 30-án 17 órától a Fókusz Könyváruházban dedikálja nemrég megjelent Hol vagy? című kötetét.