Beleshetünk Eszenyi Enikő titkaiba

A Vígszínház társulata idén is számos meglepetéssel várja a közönséget a szeptember 10-i VígNapon. A hagyományokhoz híven bárki bepillanthat a kulisszák mögé a színház művészeinek vezetésével, valamint beleshetnek Eszenyi Enikő legújabb rendezésébe, a Hamlet című előadás próbájába is.

A jeles napon számos titok kiderül a százhuszonkettedik évad bemutatóiról. A nagyszínpadon az igazgató bemutatja az új darabok szereplőit és alkotóit, a Házi Színpadon részleteket láthatnak a Mondjad, Atikám! című készülő József Attila estből vagy találkozhatnak A Pál utcai fiúk szereplőivel és a Vígszínház művészeivel is. 
A jövő év elején ünnepli harmincadik évfordulóját A padlás című musical, amelyet 1988. január 29-én mutatott be a Vígszínház. A harmincadik jubileumot a százhuszonkettedik évadban ünnepli a legendás előadás, ezért a VígNapon beszélgetnek a darab alkotóival, művészeivel és felcsendülnek a legendás dalok az előadás szereplői és Presser Gábor előadásában.
Délután a Ráadás – újabb visszapillantások címmel Lázár Egon könyvbemutatójára várják az érdeklődőket a nézőtéri büfében, déltől pedig a VígTour keretében a teátrum színészei és munkatársai vezetésével lehet bebarangolni az épületet a pincétől a padlásig.
Hegyi Barbara „sütitanodájában” készül ínycsiklandó édeségekkel a közönségnek, de bárki készíthet közös fotót vagy dedikáltathatja az új évadra szóló vígszínházi bérletét is, hiszen ezen a napon kedvezményes jegy- és bérletvásárlásra is nyílik lehetőség. 
A színház művészei által készített sütemények eladásából származó bevételét idén is az Ódry Árpád Színészotthon javára ajánlják fel. 
A VígNapot a színház Facebook-oldalán élőben is lehet majd követni.