Kedvezmény a Kódexben

Hamarosan kedvezménnyel vásárolhatunk az ország egyék legszínesebb, legteljesebb  kínálatával bíró Kódex Könyváruházban, amely az ünnepek közeledtével, az előttünk álló hétvégéken is várja a könyvbarátokat.

A hazai könyvtermés csaknem teljes palettáját forgalmazó, (a Parlament közelében, a Honvéd utca és a Báthory utca találkozásánál, az V. kerületben, a Honvéd u. 5. alatt található) Kódex Könyváruház Magyarország egyik legnagyobb választékot nyújtó könyvesboltja. Az üzlet az újonnan megjelenő magyar nyelvű könyvek és a közoktatási tankönyvek közel teljes választékát, a felsőoktatási tankönyvek, az idegen nyelvű könyvek, térképek, hangzó- és video-termékek széles körét árusítja. Megjelenésekor minden magyar nyelven kiadott könyv bekerül az áruház készletébe.
A Kódex Könyváruház az arany szombaton és vasárnap is nyitva tart, így azok, akik egy-egy nem mindenhol hozzáférhető kötettel akarják megajándékozni szeretteiket, szinte az utolsó napokban is elintézhetik itt a könyvbeszerzést.
A könnyebb tájékozódás végett ide másoljuk a Könyváruház ünnepi nyitva tartását:

December 3., bronz szombat: 10-14 óráig
December 4., bronz vasárnap: ZÁRVA

December 10., ezüst szombat:10-16 óráig
December 11., ezüst vasárnap: 10-16 óráig

December 17., arany szombat: 10-18 óráig
December 18., arany vasárnap: 10-18 óráig

A könyvesbolt nyitva tartás szerint utolsó munkanapja: 2016.12.23., péntek, 10-18 óráig.


Az áruház december 24-től januárig zárva lesz, mint alighanem a legtöbb könyvesbolt az országban.
Amíg viszont nyitva tart a Kódex könyvesház, addig kedvezményekkel is vásárolhatunk. December 9-11. és december 17-18. között 15%-os akciója zajlik a könyvesboltban.
Azoknak a könyvbarátoknak, akik elsősorban nem a slágerkötetek iránt érdeklődnek, hanem valami tartalmas, érdekes, különleges olvasmánnyal akarják meglepni szeretteiket, nos, nekik karácsony előtt mindenképpen érdemes lesz körülnézniük a Kódex Könyváruházban.