Könyves kapu nyílik

Rendkívüli fejlesztés befejezése előtt áll online magazinunk. A Könyvkultúra Magazin folyamatos bővítése, terveinknek megfelelően most érkezett el oda, hogy afféle könyves belépőkapuvá válhasson.

 

Régi elképzelésünknek megfelelően azt szeretnénk, ha olvasóink a Könyvkultúra Magazin felületéről eljuthatnának a könyvtárak honlapjaira, a beleolvashatnának a könyves blogokba, könyves magazinokba, irodalmi folyóiratokba, felfedezhetnék a könyves közélet szereplőinek portáljait, s nem utolsó sorban rátalálhatnának a kiadók weboldalaira. Felületünkön ezért létrehozunk hat új ablakot, amelyeken keresztül a könyves szereplők oldalaira léphetnek tovább olvasóink.

A kezdeményezés megvalósítása során természetesen nem a programozás okozta a nehézséget, hanem az, hogy összebogarásszuk valamennyi könyves weboldal elérhetőségét. Tény azonban, hogy a könyves szakma szereplői szerencsésen sokan vannak, ezért előfordulhat, hogy egy-egy kiadó, szervezet, könyvtár vagy egyesület elkerülte figyelmünket a nagyszabású kutatás során.

Amennyiben a felület indulását követően könyves barátaink elérhetősége nem jelenne meg az új ablakban, kérjük, küldjön nekünk erről egy e-mailt, hogy pótolhassuk a hiányt.

Természetesen partnereink linkjeit ingyenesen megjelenítjük az új felületen. Ugyanakkor azt is kérjük a könyves világ szereplőitől, hogy segítsék a hazai olvasóközönség tájékozódását azzal, hogy a Könyvkultúra Magazin linkjét elérhetővé teszik honlapjukon.

Együttműködésüket valamennyi könyvbarát nevében hálásan köszönjük.