Ragozinka igaz története

A Kölcsey Ferenc Olvasókör, a Könyvtárellátó és a KSH Könyvtár ismét érdekes rendezvénnyel várja az érdeklődőket. Ez alkalommal Dr. Utry Attila, könyvét, a Ragozinka igaz története című kötetet ismerhetik meg a vendégek.

Utry Attila Jenő ortodox keresztény író, népművelő, kultúra-kutató, a kommunikáció-tudomány doktora, főiskolai docens. A könyv ismertetője szerint a kötet nagy kérdése ez: „Vajon sikerül-e Ragozinkának, a ragozsánoknak (magyarok-szlávok-germánok) szembeszállni az egyetemes gonosszal, a Káinista terroristákkal és megvédeni kulturális örökségüket? Sikerül-e a nagy szkizma negyvenedik nemzedékének, helyreállítani a keresztény Nyugat és Kelet között megbomlott lelki, politikai egyensúlyt? A Szerző meglepő válasszal szolgál regényében. Ragozinka igaz története egy látszólag új (ökumenikus-ökologikus) szemlélet regénye. Igazából pedig globális fenyegetettségünk közepette egy olyan túlélési kísérlet elbeszélése, mely akár sikeres is lehetne, ha választásaink, döntéseink újra egységben állnának cselekedeteinkkel.”
Az érdeklődőket KSH-könyvtár Bibó-terében (Budapest, II. Keleti Károly u. 5.) június 23-án (csütörtökön) 16.30 órától várják a szervezők.

A helyszínen a könyv kedvezményesen megvásárolható.