Olvasó pincér kerestetik

Arról már számos médium hírt adott, hogy a könyvek és a gasztronómia iránti rajongás a közelmúltban különleges vendéglőt hozott létre a belvárosban.

A Könyvbár önmeghatározása szerint a hagyományos étlap és a kiváló italválaszték mellett hetente változó, könyvek ihlette ételeket kínálnak kóstolásra.
„Érezted valaha egy jó írás olvasása közben a megírt ételek zamatát a szádban? Szeretted volna megkóstolni Harry Potter sütőtökös derelyéjét vagy a vajsört? Tudni szeretnéd, milyen ízű lehet A szürke ötven árnyalata? Elképzelted már, hogy mit ehetett Micimackó vagy Malacka, és kíváncsi vagy rá, hogy milyen étel lehet a Tüskevár, az Állatfarm vagy Örkény István Egypercesei?” – kérdezi a vendéglő honlapja, s mindjárt javasolja is, hogy nézzük meg közelebbről a kínálatot.
Most azonban ennél többről is szó lehet. Felszolgálót keres ugyanis a Könyvbár.
Amire szükség lesz: erős angol nyelvtudás, jó kommunikációs készség, borok, spirituszok ismerete, szakma szeretete, pozitív hozzáállás… És amit kínálnak: sok vendég, sok munka, elegáns környezet, gondolkodó kollégák. És ami a legfontosabb: olyan szakembert keresnek, aki képes hétről-hétre hozzátenni egy kéthetente megújuló étlappal-itallappal működő kreatív koncepcióhoz.