Kiválasztott címke: Gasztronómia, találatok száma: 5

Forradalom a konyhában

„Náluk mindig az az érzésem, hogy nemcsak ételt kapunk, hanem egy életérzést; remélem, ez a könyvön keresztül minél több magyar család életébe is beköltözhet" – szólt a kötetről Lévai Anikó.

Fánk-fanokat várunk!

Egy bő hét múlva, azaz 2016. február 11-én csütörtök este 17.00 órától a budapesti Kódex Könyváruház (1054 Budapest, Honvéd u. 5.) újra várja a gasztronómia, pontosabban a fánkok szerelmeseit

Könyvvásár Lipcsében

Magyarország az idén is önálló nemzeti standdal jelentkezik, a megjelenést az utóbbi évekhez hasonlóan a Balassi Intézet Publishing Hungary programja keretében a Collegium Hungaricum Berlin dolgozta ki

Spanyol győzelem a Kódexben

Lajos Mari szakácskönyvéből az első példány óta (amely akkor hetvenezer példányban jelent meg, ami már önmagában figyelemre méltó információ) a mai napig mintegy négymillió példány kelt el

Toszkána összes zamata

Csodálatos tehetsége van hozzá, hogy ízeket és illatokat varázsoljon elénk, de még a ház gerendázatának vagy a kő-mosogató felületének tapintását is érezhetjük sorait olvasva

Egypercesek

Titi a varázsló

Titi a varázsló

Egy gólpassz reményében bármikor le tudott mondani a gólról is

A fizika mindenkié

Sokszínű, érdekes, kézzelfogható és nélkülözhetetlen tudomány

Földalatti Légitársaság

A történet napjainkban, egy olyan Amerikában játszódik, ahol a polgárháború sosem történt meg és négy államban még mindig legális a rabszolgatartás

Lemondott Keresztury

Távozott posztjáról a Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülésének igazgatója

Neki nyóckert adott a kezébe az Úr

Rég foghatott a kezébe magyar olvasó ennyire harsány és vidám könyvet arról, hogy micsoda kakofón nyomorkavalkádban élnek egyes helyeken

Feliratkozás a hírlevélre

Email