Kiválasztott címke: Gasztronómia, találatok száma: 5

Forradalom a konyhában

„Náluk mindig az az érzésem, hogy nemcsak ételt kapunk, hanem egy életérzést; remélem, ez a könyvön keresztül minél több magyar család életébe is beköltözhet" – szólt a kötetről Lévai Anikó.

Fánk-fanokat várunk!

Egy bő hét múlva, azaz 2016. február 11-én csütörtök este 17.00 órától a budapesti Kódex Könyváruház (1054 Budapest, Honvéd u. 5.) újra várja a gasztronómia, pontosabban a fánkok szerelmeseit

Könyvvásár Lipcsében

Magyarország az idén is önálló nemzeti standdal jelentkezik, a megjelenést az utóbbi évekhez hasonlóan a Balassi Intézet Publishing Hungary programja keretében a Collegium Hungaricum Berlin dolgozta ki

Spanyol győzelem a Kódexben

Lajos Mari szakácskönyvéből az első példány óta (amely akkor hetvenezer példányban jelent meg, ami már önmagában figyelemre méltó információ) a mai napig mintegy négymillió példány kelt el

Toszkána összes zamata

Csodálatos tehetsége van hozzá, hogy ízeket és illatokat varázsoljon elénk, de még a ház gerendázatának vagy a kő-mosogató felületének tapintását is érezhetjük sorait olvasva

Egypercesek

PEN American-díjas lett King

PEN American-díjas lett King

A szólásszabadság, az írástudás és az információhoz való szabad hozzáférés lelkes szószólója

Tudnom kell –, hogy mitől letehetetlen

Jogait már a megjelenése előtt több mint húsz ország kiadója megvásárolta

Jogász és prosti – 2 in 1

Nyers szókimondás és a tarka nyelvi petárdák

Magyar-lengyel két jó barát…

Útikönyv kiváló fényképanyaggal, izgalmasan megírt történelmi epizódokkal

Putyin kémkedő verebe

A szenvedély veszélyes, mint a kémkedés Moszkvában

Feliratkozás a hírlevélre

Email